Venetica

Játék típusa: Akció RPG
Fejlesztő: Deck 13 Interactive GmbH
Kiadó: dtp entertainment AG
Platform: PC, Xbox360, PS3
Kibocsátás dátuma: 2009.
Legfrissebb letölthető tartalom: Steam v1.03 (2015.)
Galéria a HUNosítókTeam oldalán: Venetica galéria
Hivatalos honlap: www.venetica-game.com
Projektben részt vett: LostProphet, Ardea, Oni

 

Mihez kezd az ember lánya, ha egyik nap idegen bérgyilkosok támadják meg az eleddig békésen élő faluját, lemészárolnak mindenkit, beleértve a szívszerelmét is, majd a sosem ismert apja közli vele, hogy "biza lányom, te a Halál gyermeke vagy és hatalmas erővel rendelkezel"?
A Venetica ezzel az érdekes történettel indít és miután átéljük a fent említett szörnyűségeket és elhagyjuk San Pasquale-t, kitárul előttünk a világ.

Velencébe elérve rengeteg dolgunk akad majd azután, hogy apánk kérésére megtaláltuk a Holdpengét, amivel a történet során az elnyomó erőket ritkíthatjuk meg rendesen. A játék a manapság népszerű TPS kameranézetből mutatja az eseményeket, irányítása rengeteg taktikai lehetőséget hordoz, mégis igen könnyű ráérezni az ízére.

A gépigény a grafika ellenére igen barátságos, nem hiszem, hogy bárkinek is megizzasztaná a gépét mostanság (főleg, hogy én egymagos géppel játszottam végig). Ne felejtsétek el feltelepíteni a magyarítás előtt az 1.02-es patchet, ami a hibajavítások mellett igen nagy látványjavítást is okoz.

 

--- Lostprophet ---