Two Worlds II - Castle Defense

Játék típusa: Stratégiai
Fejlesztő: Reality Pump
Kiadók: Zuxxez Entertainment AG
TopWare Interactive
Platform: PC, MAC, Xbox360, PS3, iPad, iPhone
Kibocsátás dátuma: 2011. május 17.
Legfrissebb letölthető tartalom: nincs
Galéria a HUNosítókTeam oldalán: Two Worlds II Castle Defense galéria
Hivatalos honlap: www.twoworlds2.com
Magyar rajongói oldal: www.2worlds.hu
Projektben részt vett: Ardea

 

A Two Worlds játékok rajongói most nagyot nézhetnek, mert - elsősorban - a TopWare Interactive gondolt egyet és egy kisebb DLC-ként kiadott egy szösszenetet a Two Worlds II-höz - de ez nem RPG, hanem STRATÉGIAI játék lett!

Aki kedvet érez a játék kipróbálásához, annak melegen ajánlom a Two Worlds II Castle Defense Lite verzió letöltését.

Kedves kis játék ez, stratégiai játékokhoz képest egész jó grafikával, kezelési lehetőségekkel. Mégis azt kell mondjam, hogy aki megszokta a stratégiai játékok navigálását, annak türelmesnek kell lennie, mivel itt nem mondhatjuk meg az egyes egységeknek, hogy melyik ellenséget támadják, vagy milyen más feladatot lássanak el (pl. papok melyik védelmezőnket gyógyítsák), de ettől eltekintve - s talán pont emiatt - kihívást jelenthet ez a játék.

A Hadjárat módban megvédhetjük Gandohart és Sordahont és seregeik segítségével különböző küldetéseket teljesíthetünk eltérő helyszíneken (pl. Oswarothi várban, erdőben, katakombákban). Különböző célokat tűzhetünk ki magunk elé: fejünkbe vehetjük, hogy a lehető legkevesebb pénzből próbálunk meg győzni, vagy éppen mehetünk biztosra a bőkezű költekezéssel is. Ezen kívül az Aréna módban próbára tehetjük taktikai (vagyis rövid távú stratégiai) képességeinket, mivel itt egy arénában kell megküzdenünk az orkok ostrom hullámai ellen.

A játék szabályairól bővebb információt találhattok a 2worlds.hu oldalon, de a játékban is van egy rövid leírás. Persze a legrészletesebb leírás a kézikönyvben van, ami egyelőre még nincs meg magyarul.