HUNosítók Team - játékok magyar nyelven - Fórum: Fallout New Vegas
2023. 05. 30. - 05:43
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Regisztráció

Regisztrációhoz írj üzenetet a Kapcsolatokon keresztül a kívánt felhasználónévvel és e-mail címmel!
Ha lehet, ne freemailes címről!
Bővebben...

Fórumtémák
Legújabb témák
-> Risen
-> Maffia III
-> Dragon's Dogma Dark ...
-> Kingdoms of Amalur: ...
-> Mi lesz a következö ...
Legnépszerűbb témák
-> Mi lesz a követke... [1026]
-> GTA 4 magyarítás [645]
-> Dragon Age: Inqui... [454]
-> Fallout New Vegas [428]
-> Divinity Original... [410]

Partnereink

Partnerünk és támogatónk a

TheGamers - A Magyar Gamer Közösség

Tintahal Műhely - kreatív, játékos, művészeti workshopok

Felhasználók
-> Online vendégek: 1

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 5,115
-> Legújabb tag: Cobrahajabusa50

Fallout New Vegas
Ardea
Kezdjünk új lappal. Miután GothM4n nem bírt néhány percet várni, sebtiben létrehozott itt egy témát. Azt akartam kitörölni úgy, hogy az õ hozzászólását is átteszem az általam létrehozott témába. Erre kitöröltem végül mindkettõt... Remélem, ez nem nyomja rá a bélyegét az egész projektra...

Szóval inkább már nem írok "fellengzõs" szöveget, csak egyszerûen átadom a terepet a fordítóknak, lektoroknak és rajongóknak... Smile

GothM4n
Bocs, igaz kapkodtam Smile Csak, annyit szeretnék írni, hogy örülök neki, hogy elvállaltátok a sok projekt mellé! Jó munkát és kitartást nektek!

John Angel
Elõször is, szeretném megköszönni az egész csapatnak, hogy el merték vállalni ennek a nagyszerû játéknak a fordítását.
Nehéz szavakba önteni azt, amit érzek, hisz, már az elsõ pillanattól kezdve, amikor felmerült a játék fordításának az ötlete, én már akkor arra gondoltam, hogy milyen jó lenne, ha sikerülne ezt a remek csapatot meggyõzni arról, hogy vállaljál el a projectet.
Összegezve, én örülök, ezért tegyétek ti is ezt. Grin

Néhány szót ejtenék a project technikai részérõl is.
Ez a fordítás egy kicsit különbözni fog az eddig megszokottaktól, ugyanis ebben a munkában több olyan ember is fog segédkezni, akik nem tartoznak a csapathoz.
A fordítás minõségén természetesen ez nem fog meglátszani, csak a sebességén!
Éppen ezért, arra kérek minden kedves érdeklõdõt, hogy aki szeretné, hogy a játék fordítása minél hamarabb elkészüljön, az próbáljon toborozni fordítókat.
Fordítónak jelentkezni a következõ e-mail címen lehet:
Ne feledjétek, minél több fordító jelentkezik, annál hamarább élvezhetitek magyarul a játékot (és annál több munka jut nekem és a lektoroknak)!

lostprophet
John Angel írta:
Elõször is, szeretném megköszönni az egész csapatnak, hogy el merték vállalni ennek a nagyszerû játéknak a fordítását.
Nehéz szavakba önteni azt, amit érzek, hisz, már az elsõ pillanattól kezdve, amikor felmerült a játék fordításának az ötlete, én már akkor arra gondoltam, hogy milyen jó lenne, ha sikerülne ezt a remek csapatot meggyõzni arról, hogy vállaljál el a projectet.
Összegezve, én örülök, ezért tegyétek ti is ezt. Grin

Néhány szót ejtenék a project technikai részérõl is.
Ez a fordítás egy kicsit különbözni fog az eddig megszokottaktól, ugyanis ebben a munkában több olyan ember is fog segédkezni, akik nem tartoznak a csapathoz.
A fordítás minõségén természetesen ez nem fog meglátszani, csak a sebességén!
Éppen ezért, arra kérek minden kedves érdeklõdõt, hogy aki szeretné, hogy a játék fordítása minél hamarabb elkészüljön, az próbáljon toborozni fordítókat.
Fordítónak jelentkezni a következõ e-mail címen lehet:
Ne feledjétek, minél több fordító jelentkezik, annál hamarább élvezhetitek magyarul a játékot (és annál több munka jut nekem és a lektoroknak)!

A Fallout világával azért is kell vigyázni, mert elég sötét jövõképet vetít elénk, de emellett a humor is megcsillan benne. Ezért akik jelentkeznek, azoktól nem tükörfordítást kérünk, nem "jajcsaklegyünkmárkészvele" fordítást, mert azt utána kínszenvedés javítgatni, fõleg így, hogy közel 70.000 sornyi szöveggel kell megbirkóznunk.

http://lostprophet.magyaritasok.hu
GothM4n
Hány %-nál jártok?

Ardea
Figyeld a kijelzõt. Wink

GothM4n
Ott még mindig 0% Frown
Szerkesztette: GothM4n - 2010-11-04 - 08:59

Owen_eX
Hát igen... Mivel pontosan így áll a dolog... Wink

GothM4n
Akkor ok, vagyis nem ok Grin...csak,azért kérdeztem rá, mert azt hittem nem frissítitek.
Továbbra is jó munkát és kitartást a csapatnak!

tams073
Sziasztok
Kérdezném, hogy áll a honositás? :-)
Én elég gyenge vagyok angolbol viszonz imádom a gamet igy csak akkor veszem meg ha közeleg a befejezés.
Kösz.

Boros
Sziasztok! Én már megõrülök!! egy mukkot sem tudok angolul,csak megyek mint szürke szamár a ködben. Itt Állandóan azt lesem hogy növekszik e az a 10% de nem látom hogy 11%re emelkedne Smile De nem lehetne legalább azt a 10% letölteni valahogyan? még kész nem lesz a következõ 20% és így tovább? (komolyan mondom ,fizetnék is érte a full magyarításért) Wink

hyundai
Hogy álltok már tisztelt készítõk? Tudom, hogy sok munka van vele 70.000 sor de mégis. Múlt évben amikor kérdeztem azt mondtátok, hogy december körül várható.
Tehát?

John Angel
hyundai írta:
Hogy álltok már tisztelt készítõk? Tudom, hogy sok munka van vele 70.000 sor de mégis. Múlt évben amikor kérdeztem azt mondtátok, hogy december körül várható.
Tehát?

A részleteket megtalálhatod jobb oldalon, a Projektjeink fülnél.
Csak kattints a Fallout New Vegas ikonjára és nézd a hozzászólásokat.

DORSANAX
Sziasztok!

Már jeleztem a Portálon, hogy nagyon tetszik a v0.5 magyarítás elõzetes...

Én magam is készítettem már honosítást (Still Life_2), tisztában vagyok vele, hogy a fordítás menetében a sorrendiség nehezen összehozható, vagyis természetesen maradhattak magyar-angol vegyes mondatok a feliratozásban.
A fordítás kezdetén én is megpróbáltam folyamatosan, step by step haladni a párbeszédek sorrendiségét figyelembe véve, de ez nagyon idõigényes volt, ezért ahogy a szövegsorok jöttek egymás után, úgy fordítottam.

Kedvenc játékom egyike a Fallout NV, viszont annak ellenére várom a magyarítást, hogy nem okoz nagy gondot az angol felirat.
Azonban szívesebben játszom egy jó fordítás segítségével magyar felirattal, mert így nem vonja el a figyelmemet az angol szöveg fordítása játék közben.

Végül, hogy érthetõ legyek, a hozzászólásom célja az volt, hogy jelezzem, maximálisan kiemelkedõ munkának ígérkezik a honosításotok, tetszik a "Fel-Mér-Lek "gép elnevezése és a szöveg igényes fordítása is.

Jó munkát, további kitartást a fordítás befejezéséig.Wink
Szerkesztette: DORSANAX - 2012-03-28 - 11:47

Owen_eX
Felkerült a legújabb, V0.6-os frissítés a Letöltések menübe... Jó szórakozást hozzá...

halef5
Sziasztok!Lehet csak nekem ilyen,de az elején a doki szövege angol.Valamit elrontottam,vagy csak nem lett leforditva?

John Angel
halef5 írta:
Sziasztok!Lehet csak nekem ilyen,de az elején a doki szövege angol.Valamit elrontottam,vagy csak nem lett leforditva?

Ez még nem a teljes fordítás, szóval nem rontottál el semmit.

halef5
Köszi,megnyugodtam.Elmentem a kocsmáig,a csaj is külföldi,gondolom ua a téma.A Fallout 3 hatalmas játék,ez is annak néz ki,úgyhogy inkább megvárom a teljest,pláne,h nekem olyan verzió van meg,ami DLC-kel együtt megy föl a gépre.Remélem azokat is leforditjátok majd?

LOjSZI
Heló!
Átmásoltam a magyarosítást, úgy ahogy le van írva az Olvass el!-ben, ki is pipáltam a data files-nél de semmi változás, a menü se magyar, meg semmi. Lehet, hogy az a baj, hogy nincs fel patchelve a játék?

John Angel
LOjSZI írta:
Heló!
Átmásoltam a magyarosítást, úgy ahogy le van írva az Olvass el!-ben, ki is pipáltam a data files-nél de semmi változás, a menü se magyar, meg semmi. Lehet, hogy az a baj, hogy nincs fel patchelve a játék?

Szia!

Örülök neki, hogy megválaszolod magadnak a kérdésedet, majd szólj, ha kell segítség. Smile

A javításokat nem viccbõl találták ki a játékokhoz, érdemes õket használni.

Ugrás a fórumra:

Projektjeink

Készülőben:

Immortals Fenyx Rising Gold Edition
18%

Elkészült:

Dragons Dogma Dark Arisen

Sphinx and the Cursed Mummy

The Esoterica: Hollow Earth

Dragon Age: Inquisition GOTY

Assassins Creed Chronicles

Crysis 3