Na mind1 megcsinálom rendesen(1.4.9.70, magyar full, hotfix)... ÉS ilyet még nem láttál annyira megelégeltem, h szórakozik velem, h beszorítottam a sarokba, amikor futni kezdett volna tűzfal és tűzgolyó(nyilvánvalóan látszik, h mágus vagyok) azt amikor 1/4 élete volt akkor a petem kivégezte De a bugra nem tudok rájönni, h hogyan kell kijavítani.
NEEEE! Kijátszottam és most tiszta rossz, h vége... Lesz ennek amúgy vmi folytatása? Mert lehet, h minden szép és jó, de pl Damian-al nem verekedtünk össze és ő volt pedig az a "Csúnya gonosz bácsi" akitől félni kellett végig... Na meg a "Nagy és erős " Rhode csak nem végezheti így... Ő neki eléggé összecsapott a vége. Szóval nem ártana, ha lenne vmi még
Úgy tudom, hogy már készül a Divinity III, de az állítólag STRATÉGIAI játék lesz!
Egyszer beszélgettünk erről a magyaritasok.hu ide vonatkozó topikjában.
Egyébként jártam Raze erődjében, és már eszembe jutott, hogy itt egy kicsit bugos szokott lenni a játék. Angol nyelven is! Ugyanis nálam is az volt a helyzet, hogy mikor először elmentettem, akkor kiakadt a játék de úgy, hogy a kamera mozgást érzékelte, de a billentyűzetet egyáltalán nem! Alt+Tabbal kellett kilépnem és kívülről kellett leállítani a játékot. Aztán mikor visszatöltöttem, simán legyaktam és ment minden tovább.