Regisztrációhoz Ãrj üzenetet a Kapcsolatokon keresztül a kÃvánt felhasználónévvel és e-mail cÃmmel! Ha lehet, ne freemailes cÃmrÅ‘l!BÅ‘vebben...
Partnerünk és támogatónk a
Online vendégek: 1
Online tagok: 0
Regisztráltak: 5,110
Legújabb tag: BuraiJanos
Hiba történt! Nem működik a
JavaScript !
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük
engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy
frissÃtsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox ,
Safari ,
Opera ,
Chrome , vagy az
Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Dragon Age: Inquistion
Kumpir
2020-12-18 - 16:54
Haladó fórumozó
Regisztrált: 2017. 07. 04. - 19:26
Sziasztok!
Tudna segíteni valaki? Az a bajom, hogy a fõ karakterem magától támad harc közben az alaptámadásával, hiába kapcsolom ki az MI-t. Ez engem zavar, mert én szeretném irányítani. Ez ilyen, nem lehet ezzel tenni valamit?
Köszi!
Ardea
2020-12-20 - 10:29
Adminisztrátor
Regisztrált: 2009. 06. 26. - 18:39
Hali!
Gondolom, akkor támad magától, ha nem õ az irányított karakter...
Az MI kikapcsolása szerintem arra vonatkozik, hogy nem használja a kiemelt nyolc képességet, és nem védi/követi az irányított karaktert - ahogy az opcióval be lehet állítani.
Ha megtámadják, védekezik.
Bár ez csak tipp, még sosem próbáltam kikapcsolni az MI-t. :-)
Ardea
2021-01-28 - 18:42
Adminisztrátor
Egy kis érdekesség - elnézést kérek Sunsetjoytól és Ignussentõl, hogy a 3. számú videót linkelem be elõször, de az vonatkozik konkrétan ide.
Azonban mindenkinek ajánlom figyelmébe a velük készített podcasteket is, mert NAGYON érdekes mindegyik!
Õrködõ Meeting Podcast 3. - Ardea (fõ téma: Dragon Age Inquisition magyarítás): https://www.youtu...PN99RB5PQs
Õrködõ Meeting Podcast 1. - Sunsetjoy (fõ téma: Fallout 4 magyarítás): https://www.youtu...0Zio&t
Õrködõ Meeting Podcast 2. - Ignussen (fõ téma: Skyrim Ignussen pack): https://www.youtu...BXXitz6qJs
Szerkesztette: Ardea - 2021-01-28 - 18:48
itsme
2021-02-23 - 10:30
Kezdõ fórumozó
Regisztrált: 2014. 07. 27. - 23:55
Jó volt egy kicsit "megismerni" téged, köszönöm a kitartó és minÅ‘ségi munkádat, sok örömöt szereztél a magyarÃtásaiddal
A beszélgetésbÅ‘l kimaradt, vagy csak én siklottam át felette, de mik a távolabbi elképzeléseid? mármint mennyire lobog még benned a tűz a fordÃtás iránt? elképzelhetÅ‘, hogy 1-2 magyarÃtott játék múlva már úgy érzed kiszállsz?
Ardea
2021-02-24 - 07:23
Adminisztrátor
Hát, nagyon sok mindenrÅ‘l akartunk még beszélgetni, de nem akartuk túlságosan elnyújtani a videót, Ãgy végül valóban kimaradtak a "tervek".
Igazából folytatom a fordÃtást, egyelÅ‘re egy pillanatig sem jut eszembe, hogy abba akarnám hagyni.
Most ugye dolgozom a Dragon's Dogma Dark Arisen fordÃtáson - haladok vele, csak kicsit lassabban, mint szoktam.
Aztán még annyi projekt van a listámon, hogy egy kezem már nem is elég hozzá, viszont egyik sem rövid.
Prometheus411
2021-03-03 - 07:10
Haladó fórumozó
Regisztrált: 2009. 10. 20. - 19:17
Szia.Ne oregedj meg.vigyazz magadra
itsme
2021-03-26 - 05:03
Kezdõ fórumozó
Regisztrált: 2014. 07. 27. - 23:55
Ez csupa jó hÃr!
Szuper lett a magyarÃtás, nagyon sokat dob az élményen
Anetha
2021-06-24 - 11:27
Kezdõ fórumozó
Regisztrált: 2019. 05. 22. - 05:51
Sziasztok! Nem fordÃtással kapcsolatos lenne a problémám, Ãgy lehet, nem is ebbe a topicba való a kérdés, de azért megpróbálom!
A napokban akadt idÅ‘m újra játszani, viszont azzal a hibával szembesültem, hogy rendre kidobál a játék. Repair megtörtént többször is, angolul sikerült belépnem a játékba, viszont ahogy addolom a magyar fordÃtást, örülök, ha a betöltÅ‘képernyÅ‘ig eljutok. Mi lehet a gond ilyen esetben? TelepÃtsem esetleg újra az egészet?
Ardea
2021-06-25 - 13:26
Adminisztrátor
Szia!
Régen beszéltünk! :-)
ElsÅ‘ körben azt mondanám, hogy az egész játékot tedd be a vÃrusirtód kivételek listájába.
Aztán az is kérdés, hogy magyarÃtással vagy anélkül játszol, illetve moddoltad-e.
Talán érdemes lenne törölni a játékot - a mentéseket tedd félre, de előtte mindenképpen nézd meg, milyen modokat használtál és milyen sorrendben, mert a korábbi mentéseket leginkább úgy tudod majd folytatni, ha minden modot vissza is teszel.
Renato96
2021-10-26 - 16:29
Kezdõ fórumozó
Regisztrált: 2014. 07. 09. - 13:21
Sziasztok! Lehet nem ide tartozik de remélem valaki bÃr rá valami megoldást mondani!
Eddig gond nélkül futott a játék, de a tegnapi nap folyamán mikor be akartam tölteni a mentésem azt a hiba üzenetet adta ki, hogy nem lehet bizonyos DLC-ket be tölteni töltsem le újra, ezzel csak az a baj minden DLC megvan és telepÃtve is van. Próbáltam már újra telepÃteni de a betöltés Ãgy sem sikerült, minden DLC-t le töröltem és fel telepÃtettem újra ez sem sikerült valami ötlet? vÃrusÃrtot is ki kapcsoltam és a tűzfalat is. (Ha új karaktert csinálok azt probléma nélkül engedi be tölteni.)
https://kepkuldes...age/uW0m1F
Ardea
2021-10-31 - 07:16
Adminisztrátor
Szia!
Olyan, mintha valami összekavarodott volna a moddolásnál. Vagy a moddolt mappa tűnt el, vagy hasonló hiba történt.
Mennyi idő telt el azóta, hogy utoljára játszottál vele?
Az újratelepÃtés után is feltetted a magyarÃtást? Ha nem tetted fel, lehet, az a baja, mert azt moddal épÃti be. Ha azok nem stimmelnek, akkor nem tudja használni a korábbi mentést.
Renato96
2021-11-01 - 13:22
Kezdõ fórumozó
Ardea Ãrta:
Szia!
Olyan, mintha valami összekavarodott volna a moddolásnál. Vagy a moddolt mappa tűnt el, vagy hasonló hiba történt.
Mennyi idő telt el azóta, hogy utoljára játszottál vele?
Az újratelepÃtés után is feltetted a magyarÃtást? Ha nem tetted fel, lehet, az a baja, mert azt moddal épÃti be. Ha azok nem stimmelnek, akkor nem tudja használni a korábbi mentést.
Ahogy tanácsoldat fel telepÃtettem a magyar fájlokat ahogy a leÃrás ban van de ez sem segÃtett. (csak a magyarÃtás volt az egyetlen mód amit felraktam a játékra + DLC de azok alapból benne voltak mikor meg vettem a dai-t)
Körülbelül egy hete már annak, hogy nem bÃrok fel lépni a játékra, de ez a probléma amit le Ãrtam egyrÅ‘l a kettÅ‘re történt elÅ‘tte lévÅ‘ nap még játszottam a játékkal.
Ardea
2021-11-02 - 06:51
Adminisztrátor
Steamen vetted?
Az is lehet, hogy egy Windows frissÃtés kutyult bele - ne kérdezd, miért, de ilyet már hallottam! :-(
Én akárhogy nézem, az, hogy a fele angolul van, egy része magyarul, nekem mindenképpen azt jelzi, hogy a magyarÃtás csak félig van fent. A modos rész után elindÃtottad még egyszer a szükséges fájlt, hogy "rendesen" telepÃtse a magyarÃtást?
Renato96
2021-11-03 - 01:29
Kezdõ fórumozó
Ardea Ãrta:
Steamen vetted?
Az is lehet, hogy egy Windows frissÃtés kutyult bele - ne kérdezd, miért, de ilyet már hallottam! :-(
Én akárhogy nézem, az, hogy a fele angolul van, egy része magyarul, nekem mindenképpen azt jelzi, hogy a magyarÃtás csak félig van fent. A modos rész után elindÃtottad még egyszer a szükséges fájlt, hogy "rendesen" telepÃtse a magyarÃtást?
Igen Steam-en.
Ezt a képet akkor készÃtettem mikor újra telepÃtettem a dai-t még a magyarÃtás feltelepÃtése elÅ‘tt, én se igazán értem miért Ãrta akkor magyarul.
Megpróbálom a számÃtógép újra telepÃtését ha ez sem segÃt akkor teljesen reménytelen, hogy vissza szerezem szerintem a mentést.
Ardea
2021-11-03 - 06:08
Adminisztrátor
Dehogy kell az egész gépet újratelepÃteni!
Mondtam, hogy mit próbálj meg: miután újratetted a DAI-t, és a magyarÃtást feltetted, azután kell még egy bat fájlt elindÃtani, ahogy az utasÃtásokban van.
Azért Ãrta ki magyarul, mert vannak szövegfájlok, amik magyarul maradtak nálad - ezekkel nincs gond. A moddolás részét kell rendesen végigcsinálnod, és akkor be fogod tudni tölteni a mentéseket.
Ugrás a fórumra:
Lesz ilyen projekt?
Dragon's Dogma Dark Arisen
Crysis 3
Dragon Age: Inquisition
Maffia III
Batman Arkham Origins
Assassin's Creed: Rogue
Divinity Original Sin - Enhanced Edition
The Whispered World
Final Fantasy IX
Call of Juarez - Gunslinger