HUNosítók Team - játékok magyar nyelven - Fórum: Maffia III
2023. 05. 30. - 06:10
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Regisztráció

Regisztrációhoz írj üzenetet a Kapcsolatokon keresztül a kívánt felhasználónévvel és e-mail címmel!
Ha lehet, ne freemailes címről!
Bővebben...

Fórumtémák
Legújabb témák
-> Risen
-> Maffia III
-> Dragon's Dogma Dark ...
-> Kingdoms of Amalur: ...
-> Mi lesz a következö ...
Legnépszerűbb témák
-> Mi lesz a követke... [1026]
-> GTA 4 magyarítás [645]
-> Dragon Age: Inqui... [454]
-> Fallout New Vegas [428]
-> Divinity Original... [410]

Partnereink

Partnerünk és támogatónk a

TheGamers - A Magyar Gamer Közösség

Tintahal Műhely - kreatív, játékos, művészeti workshopok

Felhasználók
-> Online vendégek: 1

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 5,115
-> Legújabb tag: Cobrahajabusa50

Maffia III
Ardea
Meril vezetésével indul a projekt.

Jelenleg fordítókat keresünk a magyarítás elkészítéséhez!

nulladik
nem korai kihírezni ha még fordítók sincsenek a projekthez?
nem rosszindulatból írom, de ha nem is jönnek össze (mint általában az ilyen volumenû projektek esetében) a fordítók, akkor megint csak felesleges volt felkavarni a port

mortal
A fordítás már folyamatban van, de további fordítókat keresünk. Jelenleg hárman dolgozunk rajta.

Ardea
Ezt a projektet azért itt tettük ki, mert meril HUNosító. Smile
És minden bizalmam megvan benne, hogy õ be is fogja fejezni, amit elkezdett, még ha nem is túl gyorsan (mondjuk, ha egyedül marad).
Mi most csak azért nem tudunk neki segíteni, mert mindannyian el vagyunk foglalva más fordításokkal.

MoRT2195
Hát komolyan már nem hiszem el, még egy olyan fordítás amit nagyon várok. Grin Mind a 4 játék fordítása ami most készül nagyon várós. Smile
Mire ez kész lesz, legalább a játék ára is szépen lecsúszik és valszeg már 75%os akció is lesz rá, fõleg, hogy eleve nem nagy siker lett, így gyorsabban kap nagyobb leárazást. Kitartást a fordításhoz és elõre is köszi!

experto11
Mi a helyzet a fordítással?

Ardea
A másik topikból töröltem ezt a kérdést, ne duplázzunk feleslegesen. Köszi és bocs.

Ha meril erre jár, majd válaszol. Utolsó infóm szerint megy a dolog, csak lassacskán...

mortal
experto11 írta:

Mi a helyzet a fordítással?

A fordítás halad, de lassan, ahogy Ardea is írta. Sajnos nem egyszerû a dolog, mivel egy nagy szöveges fájl van és abban is össze-vissza minden, így videók alapján fordítjuk a fõ sztorit, utána jöhet a többi rizsa.

Ja és a százalékjelzõ azért nem változik, mivel folyamatosan jöttek ki a DLC-k, amik további több ezer sort adtak hozzá, így hát a százalék maradt.

Gabi
Nálam a játék mért droppol? pár másodpercre lefagy.

Gora94
Gabi: Sok rétû lehet a probléma forrása. Én még ki sem próbáltam a játékot, egyébként is csak konzolon tudnám, a vasam túl régi hozzá. Eredeti játékról van szó?

Gabi
Nem még csak ránéztem hogy fut azt kipróbálásképpen tolnám végig.
Az automobilista is pályabetöltés után kidob azonnal meg az assasins creed blackfag is azok eredetibe vannak meg.
Az új gépemen sokat nyomtam már a játékot és nem értem mért dob ki, újraraktam többször is kikapcsoltam az fps limitet is semmi.
Vettünk egy Samsung C27FG73FQU monitort is az meg egy idõ után 1 percrõl visszaszámol és kikapcsol, pedig kikapcsoltam azt a részét. Sohára van állítva.
i7 6700 proci 16 giga ddr4 2400-as ramok gtx 1050TI 2 tera vinyó és 240 giga ssd van a gépbe.

Ardea
Hát, el kell keserítselek, mert ezt a hibát nagy valószínûséggel a videokártyád okozza. Pontosabban a drivere. A páromnak is ilyen van, és azzal kezdte, hogy egy játékból kidobta, és többször is volt, hogy elsötétült a képernyõje, és ki-bekapcsolt a monitorja.

Próbálkozz meg egy NVidia driver frissítéssel, hátha jobb lesz. Sajnos nagyon sok effajta hibajelentést olvastam az 1050TI kártyáknál. Nem volt egy jó eresztés a drivere.

Gabi
Akkor szopás van mert a legfrissebb driver van rajta. Össze vissza frissítgettem újratelepítettem a játékokat is mindent.

Kijött az új patch de semmi ugyanaz nem indul el. Akkor kuka a videókártya?

Itt van a videó amit csináltam: https://www.youtu...ZHBwmHrGzM

Ebbõl ki tudod szûrni mi lehet a baja?
Szerkesztette: Gora94 - 2018-07-12 - 18:31

Gora94
Én megpróbálnám egy korábbi driverrel is, illetve a videokártya gyártója által publikálttal. Lehet annyira nem friss, de azt mégis csak a kártyához igazították. Az Nvidia oldaláról a chipsethez szedsz drivert, mondjuk nekem idáig azokkal sem volt gondom, de nem is ilyen gamer kártyám van Smile Esetleg megpróbálhatod a Windows által felkínált Driverrel. Ha be van kapcsolva a rendszeredben ez a lehetõség, Win10 esetén alapértelmezett. Vagy egy kábel cserével is meglehet kombinálni ha gondolod. A videó elég hosszú, pontosan hol kéne nézni?

Gabi
A játékot a végefelé mutatom be ahol fogja és kidob. És újratelepítéssel is ugyan ez és az AC 4 is GTA 4-5 is ugyan ez. About to turn off ezt írja ki amikor ki akar kapcsolni a monitor.
Szerkesztette: Gora94 - 2018-07-15 - 10:07

Ardea
Még egy ötletem van, de ehhez neked kellene utánanézni, mert annyira már nem értek hozzá. Szóval azt kellene megnézni, hogy van beállítva a gép. A processzorodban is valószínûleg van videochip, és elvileg ilyenkor úgy mûködik a rendszer, hogy ha nincs igénybe véve a gép, akkor azt használja, ha meg erõsebb grafikai háttér kell neki, akkor a videokártyát használja. Ezt kellene megnézni, és kiiktatni, hogy folyamatosan a videokártyát használja.

Ez azonban nem biztos, hogy megoldást nyújt, mivel - mint mondottam - sajnos ilyen hibát rengeteget jelentettek már az NVidiának ezzel a kártyával, és úgy tûnik, nem tud mit kezdeni vele.

Gabi
Hát sajnálom mert a bioszba azonnal letiltottuk a hd 530-at mert a játékok 10 fps-sel futottak a batman arkham knight el se indult vele.

Még a gép belseje lehet 7 hónap alatt olyan poros hogy ilyeneket csináljon?
A monitor kikapcsolására szerintem ez nem lenne hatással mert az elõzõ gépemnél is csak kivagdosott belõle ha már tele volt porral.

i7 6700-as procihoz ha kijön az 1160-as videókártya akkor jól megfognak férni egymással?, mert ez így nagyon videókártya cserés szitu lesz ha semmit nem lehet kezdeni vele.

Gora94
Még ami felmerült mint kérdés: a tápoddal és a videokártya hûtésével minden rendben? Egy picit utánanéztem fórumokban, valahol azt tanácsolják, hogy egy harmadik féltõl származó programmal lõj ki minden feleslegesen futó alkalmazást. Na most egy ilyen konfiggal szerintem nem kéne, hogy ez gondot jelentsen. Itt tényleg valami a grafikus vezérléssel lehet. Én azért megnézném, úgy is, hogy csak a Steam fut a háttérben. Illetve a Win+G billentyût lenyomva a játék közben elõhozható egy Játéksávnak nevezett rész, ott bepipálhatnád minden játéknál a Játékmód használatát. Ez elvileg minden erõforrást a játékra összpontosít. Nekem elég szerény konfigom van, mível inkább konzolon játszok, de a Darksiders II natúr változata sokkal jobban futott, miután bekapcsoltam azt a lehetõséget. Szinte egyáltalán nem akadt.

Még amire szeretnélek megkérni, hogy használd a szerkesztési lehetõséget. Szívesen helyrerakom a fórumot ha van rá idõm, de megkönnyítenéd a dolgomat jelentõsen. Köszi Smile

Gabi
Chieftec Smart 500W valami ilyesmi tápom van.
Elnézést máskor úgy fogom.
Ha a cpu videókártyáját használtam míg nem volt monitorom addig simán vitte õket, azóta van hogy rendes kártya van benne. Lenyomtam egy két versenyt és utána teljesen bedöglött.

Ez segített a win+g elindította a játékot. És erre a monitor kikapcsolási résszel mi lehet?
Ha így mûködik a játék ebbõl tudsz következtetni valamit rá? kicsit fura megoldás de bevált.

Assasins creed blackflag így se mûködik kidob továbbra is.
Szerkesztette: Gabi - 2018-07-15 - 16:23

Gora94
Elég szerteágazó egy probléma. Én azért rámérnék arra a tápra, hogy biztos elegendõ szuflát ad e le. Nekem is volt ilyen problémám, hogy a monitor elszálogatott, de érdekes módon csak újraindult amikor vagy játszottam, vagy valami videó igényes dolgot mûveltem. Még amit ki próbálhatsz a táppal, hogy leszedsz róla valamit amit nem használsz annyira (teljesen, pl ha két Sata-t igényel). Nem tudom hány vinyód van, vagy használsz e valami bõvítõ kártyát esetleg. A lényeg, hogy csak a legfontosabb dolgok legyenek rákötve.

Nem zárnám ki a kártya hibát, de ezt akkor tudnád teljesen kilõni ha valakinek a gépébe átraknád és úgy is tesztelgetnéd. Ha ott is fenn áll a probléma akkor vagy az õ tápja is kevés vagy tényleg hiba. Ha viszont semmi gond akkor nálad lehet valami gebasz. Én az energia ellátást lõném ki elsõ sorban, mint hiba lehetõséget.

Ugrás a fórumra:

Projektjeink

Készülőben:

Immortals Fenyx Rising Gold Edition
18%

Elkészült:

Dragons Dogma Dark Arisen

Sphinx and the Cursed Mummy

The Esoterica: Hollow Earth

Dragon Age: Inquisition GOTY

Assassins Creed Chronicles

Crysis 3