HUNosítók Team - játékok magyar nyelven - Fórum: Divinity Original Sin - Enhanced Edition
2022. 08. 17. - 06:33
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Regisztráció

Regisztrációhoz írj üzenetet a Kapcsolatokon keresztül a kívánt felhasználónévvel és e-mail címmel!
Ha lehet, ne freemailes címről!
Bővebben...

Fórumtémák
Legújabb témák
-> Immortals Fenyx Rising
-> Dragon's Dogma Dark ...
-> Mi lesz a következö ...
-> Maffia III
-> Risen
Legnépszerűbb témák
-> Mi lesz a követke... [1024]
-> GTA 4 magyarítás [645]
-> Dragon Age: Inqui... [454]
-> Fallout New Vegas [428]
-> Divinity Original... [410]

Partnereink

Partnerünk és támogatónk a

TheGamers - A Magyar Gamer Közösség

Tintahal Műhely - kreatív, játékos, művészeti workshopok

Felhasználók
-> Online vendégek: 1

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 5,110
-> Legújabb tag: BuraiJanos

Divinity Original Sin - Enhanced Edition
Obstruction
Szia erre én is csak azt tudom mondani amit már yt kommentben valaki megtett én is az elejétõl fogva követtem ezt a projektet akár csak Drakensangot vagy még ugye lehetne sorolni.Kitartást a teszteléshez már csak egy pár lépés a cél.
"A Hunosítok Team weboldalon követem az elejétõl a fordítás állapotát.
Ezúton is szeretném megköszönni a munkádat, az idõdet, amit beletettél abba, hogy magyarul is játszhassunk ezzel a nagyszerû alkotással. "

Ardea
És még egy, kicsit "nagyobb" meglepetés. (Mindjárt teszek ide még egyet...)

https://youtu.be/...

Szerk.: És itt a másik:

https://youtu.be/...
Szerkesztette: Ardea - 2017-08-17 - 20:17

Sagitarion
Meddig tarthatt kb a tesztelés ? Suli elött kész lesz ? Smile Pfft

Hungrande
Én ugyan végigjátszottam eredeti nyelven, de ettõl függetlenül kiváncsian várom a magyar verziót, de a lényeg, hogy minden tiszteletem a fordítóé, brutál meló lehetett....

/respect

Obstruction
Sagitarion a tesztelés 2 hét múlva kezdõdik szóval biztos nem lesz kész addigra.

Ardea
Így van. Én már órák/napok óta tesztelem, és még mindig Cysealben járok úgy, hogy még ki sem tettem a lábam a városból, és még mindig van tesztelendõ szöveg/karakter a városban! Smile
És én már álmomból felkeltve is tudom, hogy mit kell a játékban csinálni. Nem lesz se egyszerû, se rövid a tesztelése.
Talán õsz végére meglesz. Majd karácsonykor játszotok vele. Smile

papszi
Nyílt teszt nem is jöhet szóba? És mindenki annak a tudatában töltené le a fordítást hogy lehetnek benne hibák, de igazából a tesztelés után is lehetnek benne, szóval szerintem ez a teszteléses dolog picit értelmetlen Sad

Ardea
És ha tudnád, hogy még minden lenne értelmetlen, ha én ezt a fordítást így kiadnám...
Nem. Nálunk sosem volt szokás nyílt tesztet csinálni.

Sztem nyílt teszt nem létezik - csak béta verziós fordítás kiadása. Azt mindenki leszedi, játszik vele, és úgyis csak az a néhány ember küld visszajelzést, aki egyébként is benne lenne a zárt tesztben. A többi csak végigtolja, aztán már el is felejti az egészet. És ha egyszer egy hibás magyarítás kikerül a netre, azt már onnan el nem lehet tüntetni. Azután sem, hogy kiadjuk a végleges verziót. És akkor csak jön a szájtépés, hogy milyen sz*r a fordítás.

Mykee
Sziasztok

Nekem megvan a GOG verzíó eredetiben. Ha szeretnéd tesztelni a szövegfájlt, csak jelezz vissza.
A verzíószám 2.0.119.430 A
Szerkesztette: Mykee - 2017-08-22 - 17:00

papszi
És ha a végleges tesztelt verzióba is lesznek hibák? mert biztos hogy lesznek mert lehetetlen hibátlanul kiadni egy fordítást hiba nélkül, akkor megint jönne a szarozás a fordításra. De így elhúzni õszig egy tesztelést az tényleg értelmetlen és szerintem teljesen felesleges is, de hát ti tudjátok. És szerintem azt is figyelembe kéne venni hogy a magyarításba az emberek nem a helyesírási hibákat fogják keresni, sõt szinte biztos vagyok hogy a játék miatt teljesen át is fognak rajta szaladni...meg hát nem magyar szakos tanárok fogják tolni ezt a játékot Frown

Sagitarion
Te jo égg egészen karácsonyig tart a tesztelés ? Ez ledöbentett ! Kész kinszenvedés lesz addig !

Ardea
Csak azért háborogtok, mert fogalmatok sincs, hogy néz ki a szövegfájl. Tájékoztatásul mondom: totál összevisszaság. Így, amikor azt mondom, "értelmetlen lenne" néhol a játék, az így is van. Nem csak helyesírási hibák vannak benne. Mivel nincsenek a szövegfájlban összefüggõ párbeszéd sorok, így néha teljesen értelmetlennek tûnhet a fordítás.
Így is marad benne biztosan hiba (mindenféle), mert még így sem tudjuk 100%-osan átnézni és lefedni a játékot, mert túlságosan sok a variáció. De legnépszerûbb vonalat csekkoljuk.
A karácsonyt azért mondtam, mert akkor lesz a legközelebbi iskola szünet. Valszeg már jóval elõbb meglesz, csak a diákoknak nem biztos, hogy lesz idejük/engedélyük játszani.
És végül: ha eddig kibírtátok, ne vegzáljatok már engem! Tök egyedül nyomtam végig a fordítást (az elsõ 100 sor kivételével), és akárhogy igyekszem, sosem jó senkinek. Kezd már elegem lenni a nyafogásból...

Pocok123
Kedves Ardea a többség türelmesen figyel vár és nagyon köszöni a munkádat, kitartásodat, nem akar belebeszélni a dolgodba, és megmondani mit hogyan csinálj.Grin
Páran nyafognak csak, de azokkal nem kellene törõdni.Sad
A pár nyafogó miatt el ne veszítsd a türelmedet és a kedvedet, csináld, ahogy szoktad és abba ne hagyd az istenért, mi lesz velünk, ha már te is abbahagyod.Shock

papszi
Ez nem nyafogás csak értelmetlen az ilyen hosszú tesztelési idõszak és ennyi, lényegében pár hónapig még el lesz húzva a semmi miatt...és nem hiszem hogy kell ide ez a gyerekes "jajjj nem kell nyafogni" duma Sad

gyurmi91
Egyetértek Pocok123-mal.
A te fordításod, szóval csak akkor add ki, amikor tökéletesnek érzed.

nulladik
ülj már le a hátadra papszi...
ha valami nem tetszik akkor menjél vedd elõ szépen a googlefordítót, és ess neki a játéknak
ellenkezõ esetben férj a bõrödbe, és ne követelõzz

Obstruction
Sziasztok
Én szintén egyetértek gyurmival,nulladikal és pocokkal.Türelem srácok!! Ardea eddig is igy csinálta és ezek után is igy fogja.Nem hiszem el, hogy nem tudtok 2-3 hónapot várni amikor a forditás már 2016-04-25 óta készül (vagy legalábbis a fórum része ekkor lett inditva) tehát több mint egy éve.Aki nem tud mit csinálni annak javaslom a Darkest Dungeon magyaritását amivel TRC a napokban lett kész azzal kilehet birni ezt a kis idõt.Neked pedig kitartást kedves Ardea most már nem a teszteléshez hanem inkább a következõ pár kommentelõhöz és kommentjéhez Grin

Ardea
Köszönöm a békítõ szavakat. Ez jól esett. Tényleg. Nem szeretem, mikor elszabadulnak az indulatok. Pláne ilyenkor nem, amikor már nem sok van hátra.
Türelem mindenkitõl. Igyekszünk, minden tesztelõ készenlétben tartja az ujjait a billentyûzeten, és sztem igyekezni fognak õk is, ahogy tudnak.
Azután mindenki boldogan játszhat, és nem fog elbukni egy küldetést sem a helytelen fordítás miatt. Grin

nulladik
bárki is legyen az a bátor ember aki majd egyszer úgy dönt, hogy lefordítja a Divinity OS 2 -t, kösse fel a gatyát/bugyit Smile

http://www.dsogam...-dialogue/

experto11
Baldura Gate 2 alapjátékba volt 1 millió szó.Nagyon durva.

Ugrás a fórumra:

Projektjeink

Készülőben:

Immortals Fenyx Rising Gold Edition
5%

Dragons Dogma Dark Arisen
Tesztelés alatt

Elkészült:

Sphinx and the Cursed Mummy

The Esoterica: Hollow Earth

Dragon Age: Inquisition GOTY

Assassins Creed Chronicles