HUNosítók Team - játékok magyar nyelven - Fórum: Divinity Original Sin - Enhanced Edition
2023. 09. 23. - 02:00
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Regisztráció

Regisztrációhoz írj üzenetet a Kapcsolatokon keresztül a kívánt felhasználónévvel és e-mail címmel!
Ha lehet, ne freemailes címről!
Bővebben...

Fórumtémák
Legújabb témák
-> Risen
-> Maffia III
-> Dragon's Dogma Dark ...
-> Kingdoms of Amalur: ...
-> Mi lesz a következö ...
Legnépszerűbb témák
-> Mi lesz a követke... [1026]
-> GTA 4 magyarítás [645]
-> Dragon Age: Inqui... [454]
-> Fallout New Vegas [428]
-> Divinity Original... [410]

Partnereink

Partnerünk és támogatónk a

TheGamers - A Magyar Gamer Közösség

Tintahal Műhely - kreatív, játékos, művészeti workshopok

Felhasználók
-> Online vendégek: 1

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 5,115
-> Legújabb tag: Cobrahajabusa50

Divinity Original Sin - Enhanced Edition
Ardea
Hát, igyekszem, igyekszem, s bár kicsit belejöttem, még mindig nem tudom hozni a "szokásos formámat" a hosszú (sok tagmondatos) szövegek miatt... De igyekszem. Smile

MoRT2195
Nembaj, a lényeg, hogy te készíted és így 2 dolog biztos: elfog készülni, és a minõségre se lehet panasz majd. Smile Bár eléggé szét széledt a csapat itt is, de még így is ti vagytok azok akik a legtöbb fordítást kiadjátok, és a Final Fantasyk kivételével minden olyan ami engem érdekel, szóval hatalmas köszönet neked és a többi fordítónak is mindenért! Smile Remélem még sokáig kapunk tõletek fordításokat. Smile

apoca07
MoRT2165 Azt hiszem ilyen lényegre törõ és tömör véleményt rég olvastam.Meg kell , hogy mondjam errõl a véleményen.PISZOKUL IGAZAD VAN!!!!!

Ardea
Sajnos most egy kicsit megint belassultam a DOS-ban, mert egy-két nem várt esemény közbejött, de nemsokára megint teljes erõbedobással tudok dolgozni ezen a fordításon is.

És megint csak sajnos: idén karácsonyra semmit nem tudunk nektek adni, pedig vmivel azért meg szoktunk lepni benneteket...

apoca07
Kedves Ardea!
Azzal ,hogy azonnal reflektálsz a hozzáoszlásokra és a gondjaidról írsz nekem elég ajándék.Persze a ha ontanád a magyarításokat az még nagyobb elégedettséggel töltene el.De mivel volt "szerencsém" belekóstolni azt mondom aki nem tud türelmes lenni az tanuljon meg angolul vagy keressen más oldalt ahol türelmetlenkedhet. Szép karácsonyt és boldog újévet.

itsme
A legjobb ajándék, hogy haladsz a fordítással. köszönjük kitartó munkádat Ardea, hálásak vagyunk nagyon! Smile

Pocok123
Csatlakozom az elõttem szólókhoz, mindenben egyetértek velük. Grin
Ardea ne aggódj az legyél aki eddig voltál és akkor minden nagyszerû lesz továbbra is.Grin

Pocok123
Majd elfelejtetten egy kis OFF hogy állsz az anyagiakkal? Wink
Magam részérõl februárra tervezek egy újabb utalást, de ha szükséges elõre tudom hozni.Grin

Ardea
Köszönöm, én hálás vagyok már azért is, hogy eszedbe jutott. Smile
Karácsony elõtt inkább ajándékokra költs. Grin

Amúgy nem is emlékeztem, hogy téged is érdekel a DOS. Vagy csak elfelejtettem. Smile

Pocok123
Nagyon is érdele türelemmel de nagyon várom. ShockGrin

Kukucsmarci
68%! Ez igen, csak így tovább! :-D

Ardea
Bocs, de áttettem ide a hsz-det a Divinity II témából. Smile

r0zmar
Kedves Ardea!

Csak szeretnék puhatolózni, hogy hogy áll a fordítás. Rendszeresen benézek az oldalatokra, hogy van-e valami fejlemény, de egy ideje 71%-on áll a történet.
Ugye minden OK?

Remélem nem veszed sürgetésnek, vagy számonkérésnek a kérédsem!

Üdv

R

Ardea
Szia!
Minden OK, csak jó 3-4 hónapja nagyon lassan haladok a fordítással. Valahogy nincs úgy idõm, lendületem a fordításhoz, többet foglalkoztam magammal, mint a DOS-szal. Smile
Remélem, megbocsátjátok ezt nekem... Mindig fordítgatok, persze, csak közel sem úgy, ahogy szoktam. Smile

jarfa007
Érdeklõdnék, hogy menni fog e a magyaritás a linuxos verzion?

Ardea
Ez egy jó kérdés. Mivel az biztos, hogy Evin fogja csinálni a telepítõt, ami .exe fájl lesz, így a magyarítás biztos nem.
De ha valóban van linuxos verzió a játékból... Hmmm... Neked az van? Ha megmondom melyik fájlt küldd át nekem, hogy összehasonlítsam a PC-s verziójéval, segítesz nekem?
Én a Linux felé abszolút nyitott vagyok. Smile

jarfa007
Ardea írta:

Ez egy jó kérdés. Mivel az biztos, hogy Evin fogja csinálni a telepítõt, ami .exe fájl lesz, így a magyarítás biztos nem.
De ha valóban van linuxos verzió a játékból... Hmmm... Neked az van? Ha megmondom melyik fájlt küldd át nekem, hogy összehasonlítsam a PC-s verziójéval, segítesz nekem?
Én a Linux felé abszolút nyitott vagyok. Smile

Köszönöm a gyors választ. Igen, nekem a linuxos változat van meg /gog/. Bármibe segítek amiben tudok.

Ardea
Most nem vagyok otthon, de majd mondjuk hétfõn megnézem, hol van a szövegfájl, és megírom neked privát üziben.
Elõre is köszi a segítségedet!

Ardea
jarfa007 írta:

Köszönöm a gyors választ. Igen, nekem a linuxos változat van meg /gog/. Bármibe segítek amiben tudok.

Küldtem akkor a privát üzit neked ezzel kapcsolatban.

jarfa007
Ardea írta:

jarfa007 írta:

Küldtem akkor a privát üzit neked ezzel kapcsolatban.

Köszönöm, elvileg elment a fájl.

Ugrás a fórumra:

Projektjeink

Készülőben:

Immortals Fenyx Rising Gold Edition
18%

Elkészült:

Dragons Dogma Dark Arisen

Sphinx and the Cursed Mummy

The Esoterica: Hollow Earth

Dragon Age: Inquisition GOTY

Assassins Creed Chronicles