HUNosítók Team - játékok magyar nyelven - Fórum: Divinity Original Sin - Enhanced Edition
2023. 09. 23. - 03:29
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Regisztráció

Regisztrációhoz írj üzenetet a Kapcsolatokon keresztül a kívánt felhasználónévvel és e-mail címmel!
Ha lehet, ne freemailes címről!
Bővebben...

Fórumtémák
Legújabb témák
-> Risen
-> Maffia III
-> Dragon's Dogma Dark ...
-> Kingdoms of Amalur: ...
-> Mi lesz a következö ...
Legnépszerűbb témák
-> Mi lesz a követke... [1026]
-> GTA 4 magyarítás [645]
-> Dragon Age: Inqui... [454]
-> Fallout New Vegas [428]
-> Divinity Original... [410]

Partnereink

Partnerünk és támogatónk a

TheGamers - A Magyar Gamer Közösség

Tintahal Műhely - kreatív, játékos, művészeti workshopok

Felhasználók
-> Online vendégek: 1

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 5,115
-> Legújabb tag: Cobrahajabusa50

Divinity Original Sin - Enhanced Edition
Ardea
Hát, ennek is nekiláttunk... hosszú lesz... Smile

nulladik
Grin

tehasut
És milyen felüdülés lesz, hogy nem kell szívni a szövegfájlok kinyerésével meg a grafikákkal meg a videókkal...Grin

Ardea
Öhm... ehhez azért lenne néhány szavam, így az elsõ próbálkozás után (be akartam rakni az eddig elkészült szöveget, de még nem sikerült).
Bár tény, hogy valszeg ezzel kevesebb meló lesz, mint a Whispered World-del. Smile

Szerk.: megpróbáltam újra, és aztán csak sikerült. Tök jól néz ki az a néhány magyar mondat a DOS-ban. Smile
Szerkesztette: Ardea - 2016-04-25 - 21:43

Kukucsmarci
Ardea írta:

Öhm... ehhez azért lenne néhány szavam, így az elsõ próbálkozás után (be akartam rakni az eddig elkészült szöveget, de még nem sikerült).
Bár tény, hogy valszeg ezzel kevesebb meló lesz, mint a Whispered World-del. Smile

Szerk.: megpróbáltam újra, és aztán csak sikerült. Tök jól néz ki az a néhány magyar mondat a DOS-ban. Smile

DOS-ban???? Hanyas, 6.22-es? Igazán frissíthetnél már legalább Windows 3.1-re no! :-D

Várom már nagyon a fordítás végét, szívesen leszek tesztelõ, gog-os verzióm van. ;-) Látom nagyon jól haladsz a 14% az már nagyon derék!

Ardea
Hát, az eddig projektekhez képest a napi 100 sor elég lagymatag haladás, de hát úgy fest, hogy ennél ennyi az átlagom. Elég összetett mondatok vannak. Egy nyomorult "Igen"-t nem bírnak egy teljes, összetett mondatnál rövidebben megfogalmazni. Smile
Ám a legnehezebb szövegeken már túl vagyok (Bellegar, kívánságkutak), most már "csak" a közönséges dumák, meg könyvek vannak...
Ám a körülbelül egy év továbbra is áll a kezdéstõl számítva...

Pocok123
Én tudok várni, még mindig az idõ amibõl a legtöbb van nekem. Grin

yvorl
Szia, köszönöm a fordítást.., tegnap lettem szerelmes ebbe játékba és meg is vettem akcióban a Steam-en.. Smile

Látom a fordítás számláló 18%, illetve írtad, hogy tesztként/próbaként be is illesztetted..., van rá lehetõség, megoldás, hogy ebben az állapotában használhassam? Angolul elég normálisan tudok, de a fantasy-s szöveg, azért kicsapja a biztosítékot nálam.. Smile

Nagy segítség lenne, ez a 18% is.. A többit fordítanám játék közben.. Wink

üdv

Ardea
Szia!
Nincs rá lehetõség. Én csak 100%-os fordítást adok ki. Nincs se alfa, se béta verzió. A teszteléshez pedig már nagyjából megvannak az embereim.
Sajnálom, de nálunk ez így megy. Remélem, majd azért kijátszod a magyarítással együtt is, ha az készen lesz. Smile
Üdv
Ardea

yvorl
A szabály az szabály, köszönöm. Smile

Addig, akkor "kénytelen" vagyok Skyrim-mal játszani.

Amúgy, igazak a tesztek a játékról, hogy az angol tudás mértékén tényleg elbukhat, elakadhat a játékban az ember?

Ardea
Hát, ebben én nem vagyok kompetens válaszadó. Smile
Viszont úgy gondolom, hogy az ember akkor is elakadhat, ha tökéletesen beszéli az angol nyelvet. Mivel a játék nem ad túl sok támpontot, néha meg szinte semmit... Én a vége felé az elsõ játéknál 20 percig köröztem egy helyben, mert nem tudtam, hogy jussak ki a Kárylárik ódagof emeletérõl. Grin

Mindenesetre ha vkinek kérdése van a játékkal kapcsolatban, és nem talál rá máshol választ, itt is felteheti, igyekszem rá válaszolni. Smile

yvorl
Ez jól hangzik, elõre is köszönöm. Smile

Jó munkát és kitartást a fordításhoz!

Ardea
Mindjárt sírva fakadok... Shock
Most láttam az egyik PC-s újságban a Divinity Original Sin II-t. Gyorsan rákerestem, és valóban: 2016. szeptember 15-én (azaz holnap!) jelenik meg!
Nem tudom, milyen lesz, de még ennek a résznek a fordításával is iszonyat lassan haladok (a szokásos tempómhoz képest), úgyhogy nem tudom, hány év kell majd, hogy annak a fordításához összeszedjem a lelkierõmet. Smile

GothM4n
Ardea írta:

Most láttam az egyik PC-s újságban a Divinity Original Sin II-t. Gyorsan rákerestem, és valóban: 2016. szeptember 15-én (azaz holnap!) jelenik meg!
Nem tudom, milyen lesz, de még ennek a résznek a fordításával is iszonyat lassan haladok (a szokásos tempómhoz képest), úgyhogy nem tudom, hány év kell majd, hogy annak a fordításához összeszedjem a lelkierõmet. Smile

Ne idegeskedj, foglalkozz vele! Ott lesz a Dragon's Dogma... Grin :M

Gabi
Nyugi idõd lesz mert a pc guruban csak a bétája van benne.

Kukucsmarci
Ardea írta:

Megjelenés kb. 2017 év vége, úgyhogy még addig bõven van idõd az elsõre is! Smile

Ardea
Te hol olvastad ezt? Már megjelent 15-én. Smile
A II. rész fordítására azonban nagyon sokat kell majd várni. Még az elsõ részét is be kell fejeznem, illetve van még egy-két eddig be nem kalkulált fordítás, ami erõsen kitolja a DOS II magyarítás elkészültét.
De nem is baj, ehhez is biztos lesznek majd mindenféle DLC-k, hátha mire hozzájutok, megint lesz vmi kompletten összerakott játék, mint az Enhanced Edition. Smile

MoRT2195
Early Access-ben jelent meg. De ez még nem a végleges verzió, tartalmilag sincs minden még benne ami a teljes alapjátékban benne lesz (nem a külön DLC-kre gondolok). A teljes/véglege 2017-ben fog megjelenni. Lehet nem is sok értelme lenne így fordítani, mert a szövegekben is valszeg lesz még kavar.

Ardea
Ja, ezt nem vettem észre. Csak azt láttam a steamen, hogy már megjelent, nem néztem, hogy milyen verzió. Smile

yvorl
Jesszus, de várom már a fordítás végét.. Grin Grin Gratula az 50%-hoz! Wink

Ugrás a fórumra:

Projektjeink

Készülőben:

Immortals Fenyx Rising Gold Edition
18%

Elkészült:

Dragons Dogma Dark Arisen

Sphinx and the Cursed Mummy

The Esoterica: Hollow Earth

Dragon Age: Inquisition GOTY